Casă P+1+Mansardă de vânzare în Hemeiuș

Preț

$ 499.00

Galerie foto

Casa Visurilor si-a dorit dintotdeauna sa creeze o casa de prezentare, pentru ca atunci cand clientii vor sa viziteze o casa, sa nu-si mai imagineze cum va arata casa mult visata.

Vis indeplinit

Am realizat proiectul alaturi de arhitectii cu care colaboram, am realizat design-ul cu un om, care cu multa implicare si inspiratie, a fost alaturi de echipa Casa Visurilor.

Multa munca: toata echipa Casa Visurilor a lucrat la acest proiect, peste 100 oameni si-au pus amprenta in aceasta casa de vis. Dupa 1 an de munca, am ajuns sa ne bucuram de ceea ce am visat.

Cartierul Forest Residence

Un cartier construit in Hemeius la poalele padurii si in vecinatatea Parcului Dendrologic. O zona foarte oxigenata, linistita si plina de vegetatie, cu natura aproape de tine.

Un cartier nou cu vecini de buna calitate, un cartier prevazut cu o zona de relaxare pentru copii si adulti, un cartier cu acces privat, o strada cu o latime de 9m, cu locuinte noi construite in anii 2022-2023.

La doar 15 minute de centrul orasului Bacau, Hemeius este o zona in mare expansiune, scoli, gradinita, super-markete, trasee prin padure.

Video de prezentare:

Materiale folosite:

Utilitati:

Finisaje interioare:

Cum este mobilata casa?

Modalitati de plata:

* Credit ipotecar
* Avans 60% + rate la dezvoltator
* La plata cash se ofera un discount substantial

Informatii de contact:

Pentru mai multe detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos.

Vezi ce am mai realizat …

Proiecte finalizate

Complex Andriesesti

Complex Margineni 1

Complex Margineni 2