Despre noi

Despre noi

Nu doar case de vânzare, ci visuri împlinite

Misiunea noastră este să transformăm visurile clienților în realitate durabilă, sustenabilă și inovativă prin construirea de case sigure, confortabile pentru întreaga familie.

Livrăm nu doar case la cheie, ci și visuri împlinite, investind atât calitate, cât și grijă pentru bunăstarea clienților noștri.

SC CONROMIT SRL și SC CASA VISURILOR BACĂU SRL sunt garanția seriozității. Este echipa de specialiști în piața dezvoltatorilor imobiliari care vine cu o experiență de peste 15 ani.

De-a lungul timpului am învățat să ne adaptăm, să găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri și să investim în parcursul nostru pentru a livra încredere și siguranță pentru casele construite de noi de la A la Z.

Cele peste 130 de case construite de-a lungul timpului și tot atâtea familii mulțumite de serviciile noastre, sunt cartea de vizită care ne recomandă cel mai bine.

Este o promisiune pe care o ținem indiferent de tipul de construcție de care vorbim și punem pe primul loc calitatea. De aceea casele noastre sunt construite pentru viitor, pentru generații, știind că fiecare dintre acestea reprezintă de fapt un vis. Iar noi ne asumăm responsabilitatea de a transforma visele în realitate.

Suntem unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Bacău. Calitatea și prețul accesibil sunt atuurile noastre iar clienții noștri sunt primii care ne recomandă. Ei sunt dovada că ne ținem mereu promisiunea de a livra case de calitate și de însoți proprietarii de-a lungul întregului proces. Construim case trainice, «sănătoase», menite pentru generații, dar mai ales case care reprezintă visul cuiva. Visul de a locui într-un spațiu confortabil, sigur unde să îți poți crește cu drag familia. Și credem mult într-un mediu sănătos, de aceea am construit în zone «oxigenate», aproape de păduri, cu multă vegetație. Visul tău devine realitate atunci când ajungi la Casa Visurilor.

Echipa Casa Visurilor