Recenzii

Testimoniale video

Testimoniale scrise

Fam. Grosu

Educatoare/Asistent Medical

Suntem printre fericiții beneficiari ai unei case frumoase și confortabile ,construită de d-l antreprenor MARIUS PETRILA . Ne-am bucurat de la începutul construcției și până la receptie de bunăvoință și corectitudine din partea dumnealui. Recomandam cu toată responsabilitatea serviciile d-lui MARIUS PETRILA in cunostinta de cauza, iar seriozitatea, dialogul constructiv, competența, profesionalismul, spiritul modern sunt câteva din atuurile sale.

Alina si Dumitru Popa

Banking/IT

Ne bucuram sa fim printre cei peste 100 de clienti fericiti a caror casa a fost construita de catre SC CONROMIT SRL. Calitatea materialelor folosite precum si a lucrarilor executate, durata executiei proiectului, raportul calitate-pret, flexibilitatea precum si disponibilitatea reprezentantilor firmei de a ne raspunde tuturor intrebarilor ne fac sa-i recomandam cu caldura tuturor celor care-si doresc o casa conform nevoilor si asteptarilor lor. Noi ne-am gasit casa visurilor. Voi?

Gabriel Moise

Inginer

Cunosc activitatea firmei de mai bine de 6 ani in constructia de case si am urmarit insistent executia lor. Prin urmare acum construiesc o casa cu aceasta firma pe care cu onor o conduce dl. Petrila Marius si ma declar foarte multumit de aceasta colaborare, de seriozitatea privind respectarea termenului de executie si a calitatii lucrarilor. Recomand aceasta firma tuturor celor care doresc o casa executata cu materiale si manopera de calitate, dar si in termenul stabilit. Succes!

Fam. Roman

Director de vanzari/Antreprenor

Am achiziționat casa în urma cu 3 ani și am fost profund mulțumiți de colaborarea excelentă atât pe durata proiectului cât și după finalizarea acestuia. Recomandăm cu încredere firma de construcții SC CONROMIT SRL la care vom apela cu siguranță și pentru proiectele viitoare. Ceea ce îi reprezintă în principal este calitatea construcției ce se ridică la cele mai înalte standarde și seriozitatea în ceea ce privește respectarea angajamentelor.

Fam. Olaru

Chef bucatar/consilier vanzari

Suntem o familie tânără care locuiește in Irlanda. In 2018 am luat hotărârea de a ne cumpăra o casă in Romania. Am cumpărat o casă de la societatea lui Marius Petrilă anul trecut spre final de septembrie când încă nu era nimic construit, era doar terenul. Un om care de la prima vedere mi-a inspirat încredere, în numai 8 luni, casa a fost gata, la cheie, doar sa ma mut în ea. Lucrează numai cu materiale de calitate. Nelocuind încă în România, Marius m-a ajutat cu tot, inclusiv cu contractele de lumina, gaz, etc. Il recomand din suflet pe Marius, un om de cuvânt și de încredere.